Prova-på-dagar i Mölnlycke!

Putsa har Sveriges främsta fönsterputsare och runt 5000 kunder i regionen har fönsterputsabonnemang hos oss. Ett abonnemang hos Putsa är enkelt och smidigt och hjälper dig att få mer tid över till annat.

Vi startade i slutet på 2016 upp Putsa i Mölnlycke och som ett led i vår etablering har vi den 19–30 juni prova-på-dagar för alla som bor i postnummer 435 37 i Mölnlycke. Då har alla ni som bor på postnumret möjligheten att få era fönster putsade utvändigt – helt gratis! Ni förbinder er inte till någonting utan får helt enkelt prova på en professionell fönsterputs utan kostnad. Putsningen sker någon gång under dagarna 19-30 juni, utan närmare avisering. Du behöver dock inte vara hemma för att ta emot oss, vi har med oss allt som krävs för att utföra putsningen. (Undantag om du bor i lägenhet på våning 3 eller högre, meddela i så fall om detta vid ”meddelande” nedan, så bokar vi tillsammans in en tid för er putsning).

Efter utförd putsning lämnar vi en lapp i brevlådan så att ni vet när vi har varit där, och vi lämnar dessutom en personlig offert i brevlådan så att de som är intresserade av vidare hjälp med fönsterputs får veta vad det skulle kosta för just sin bostad.

Vi kommer att knacka på i området under de närmaste veckorna för att ta upp anmälningar till prova-på-dagarna. Vill du anmäla dig redan nu kan du naturligtvis göra det genom att fylla i din uppgifter nedan. Sista anmälningsdag för kampanjen är 19 juni och antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller.

Vet du redan nu att du vill teckna ett löpande fönsterputsabonnemang till din bostad? Klicka här för att boka.