Nyheter - Putsa

Detta erbjudande har gått ut. Men ha förtröstan, vi kommer snart med nya!

Förra veckan besökte vi i Handelshuset Vimplen utanför Ica Maxi i Alingsås. Vi bjöd på showputsning och tävlingar med fina priser – bland annat vann Amy Björkqvist ett årsabonnemang på utvändig fönsterputs! Rätt svar svar på frågorna var 1) Mikael Olsson. 2) 2004. 3) Alingsås. 

Intresset var väldigt stort och vi förlänger nu tiden för att boka våra erbjudanden fram till den 30 november.

Nya kunder som bokar abonnemang på utvändig fönsterputs med 3-månadersintervall får den första putsningen gratis! (Märk din bokning med "Maxi ny kund"). Befintliga kunder som bokar invändig putsning får två biobiljetter! (Märk din bokning med "Maxi bio").

Du kan som sagt ta del av dessa erbjudanden fram till den 30 november. Klicka här nedanför för att boka.

Varmt välkommen!

 

 

 

Sista anmälningsdag för denna kampanj har varit, men vi återkommer snart med fler kampanjer. Nu erbjuder Putsa Torslanda återigen prova-på-dagar, där du har chansen att helt kostnadsfritt få prova på en professionell fönsterputs. Denna gång är det alla med postnummer 423 43 i Torslanda som har chansen. Under perioden 13–26 november kan alla som bor där få sina fönster putsade utvändigt – helt gratis! Man förbinder sig inte till någonting utan får helt enkelt prova på en professionell fönsterputs utan kostnad. Efteråt skickar vi ut en offert, så att de som är intresserade av vidare hjälp med fönsterputs får veta vad det skulle kosta för sin bostad. Sista anmälningsdag för kampanjen är den 10 november.

Vi kommer att knacka på i området under de närmaste veckorna för att ta upp anmälningar till prova-på-dagarna. Vill du anmäla dig redan nu kan du naturligtvis göra det via vår hemsida www.putsa.se. Klicka på länken och anmäl dig redan nu. Du kan också anmäla dig till Fredrik Ivarsson, som ansvarar för Putsa Torslanda, via telefon 010-155 64 03. 

Varmt välkommen till Putsa!


Kontaktuppgifter Putsa Torslanda:
Fredrik Ivarsson, telefon 010-155 64 03
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.facebook.com/PutsaTorslanda

 

Sista anmälningsdag för denna kampanj var den 19 november. Men ha förtröstan, vi återkommer snart med nya erbjudanden i Mölnlycke!

Nu är det dags för en ny omgång prova-på-dagar hos Putsa Mölnlycke, där man helt kostnadsfritt får prova på en professionell fönsterputs!

20:e november – 3:e december har vi nämligen prova-på-dagar för alla som bor i postnummer 435 38 i Mölnlycke. Då har ni chansen att få era fönster putsade utvändigt – helt gratis! Ni förbinder er inte till någonting utan får helt enkelt prova på en professionell fönsterputs utan kostnad. Efteråt skickar vi ut en offert så att de som är intresserade av vidare hjälp med fönsterputs får veta vad det skulle kostar för sin bostad.

Vi kommer att knacka på i området under de närmaste veckorna för att ta upp anmälningar till prova-på-dagarna. Vill du anmäla dig redan nu kan du naturligtvis göra det via länken nedan. Du kan också anmäla dig direkt till Tobias Jansson se uppgifter nedan. Sista anmälningsdag för kampanjen är 19:e november. Hoppas vi ses!

Varmt välkommen till Putsa!

Kontaktuppgifter Putsa Mölnlycke:
Tobias Jansson, telefon 010-155 64 02
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.facbook.com/putsa.molnlycke

 

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Då skall du passa på att träffa Putsa i Skövde eller Göteborg! Den 27/9 kl 18–20 finns vi på plats på Franchisetorgets informationskväll på Gothia Science Park i Skövde och den 28/9 kl 18–20 är vi på IHM Business School i Göteborg. Under dessa kvällar kommer det att informeras om franchise i allmänhet och vad det innebär att starta eget företag som franchisetagare. Vi på Putsa kommer att informera om vår franchisesatsning och vårt koncept och vad vi kan erbjuda dig som är intresserad av att bli franchisetagare i och kring Skövde respektive Göteborg. Hoppas vi ses!

På http://www.franchisetorget.se/Skovde.html respektive http://www.franchisetorget.se/Goteborg.html kan du läsa mer om eventen.

Väl mött!
Putsa AB

Putsa expanderar och går en spännande framtid tillmötes. I veckan kunde ni läsa i Alingsås Tidning om senaste nytt hos oss på Putsa – att vi ska flytta till nya och större lokaler! Arkblads fastigheter har redan stoppat spaden i marken på Tomasgårdsvägen invid E20 i Alingsås och vi räknar med att flytta in i våra nybyggda, fräscha och anpassade lokaler innan sommaren 2018! Vi återkomer med mer information i takt med att bygget fortskrider.

 

Den 21/9 kl 18.00 finns vi på plats på Franchisetorgets informationskväll på Scandic Hallandia i Halmstad. Under denna kväll kommer det att informeras om allt du behöver veta om vad det innbär att starta eget företag som franchisetagare. Vi på Putsa kommer att berätta om vår franchisesatsning och vad vi kan erbjuda dig som är intresserad av att bli franchisetagare i Halmstad.

På http://www.franchisetorget.se/Halmstad.html kan du läsa mer om eventet.

Väl mött!
Putsa AB

Vill du jobba med mycket frihet och stort eget ansvar? Vill du arbeta på en arbetsplats där alla medarbetare är med och styr och utvecklar företaget? Tycker du om att arbeta fysiskt och att vara utomhus i alla väder? Då kanske du är den vi söker.

Putsa är ett väletablerat företag i regionen och närmare 5 000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss. Vi verkar i en tillväxtbransch och har som vision att 2021 ha 20 000 abonnemangskunder i Västra Götaland. Idag är vi cirka 25 medarbetare som arbetar i en tajt grupp där vi är måna om varandra och har roligt tillsammans. Företaget drivs och utvecklas av hela personalen, så alla har möjlighet att vara med att påverka och förväntas också vara delaktiga.

Nu söker vi alltså en fönsterputsare som vill förstärka vårt team i Alingsås. Vi utgår från våra fräscha lokaler på Sävelund och du kommer att ha ca 15 fönsterputsarkollegor i Alingsås. Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av privata bostäder, lokaler och butiker i närområdet kring Alingsås, Herrljunga, Sollebrunn och Lerum. I arbetet ingår också enstaka säljaktiviteter och en hel del kundkontakter. Detta är ett fysiskt arbete, där du är utomhus hela dagarna året runt och det innebär mycket frihet under ansvar. Arbetet sker tätt ihop med kollegorna, oftast i team om två personer. Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett väldigt stort plus.

Känner du att detta är något för dig?

För att ansöka: skicka in ditt CV med personligt brev via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Har du frågor kring tjänsten kan du ringa Anki på 0322-63 42 60. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast. Senast den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Putsa AB

1 och 2 september är det dags för Bolltorpsdagarna på Bolltorps Handelsområde. Under lördagen den 2 september kommer Putsa att finnas på plats med ett flertal medarbetare. Förutom olika happenings under eventet så kommer vi att bjuda på lite showputsning, ballonger och vem vet, kanske blir det också ett speciellt erbjudande till alla er som kommer och bokar fönsterputs.

Varmt välkomna till Bolltorpsdagarna och till Putsas tält!

 

Sista anmälningsdag för denna kampanj har varit. Men ha förtröstan, vi återkommer snart med fler. Nu är det dags för en ny omgång prova-på-dagar hos Putsa Lidköping, där man helt kostnadsfritt får prova på en professionell fönsterputs!

7-21 augusti har vi nämligen prova-på-dagar för alla som bor i postnummer 531 41 och 531 42 i Lidköping. Då har ni chansen att få era fönster putsade utvändigt – helt gratis! Ni förbinder er inte till någonting utan får helt enkelt prova på en professionell fönsterputs utan kostnad. Efteråt skickar vi ut en offert så att de som är intresserade av vidare hjälp med fönsterputs får veta vad det skulle kostar för sin bostad.

Vi kommer att knacka på i området under de närmaste veckorna för att ta upp anmälningar till prova-på-dagarna. Vill du anmäla dig redan nu kan du naturligtvis göra det via länken nedan. Du kan också anmäla dig direkt till Thobias Larsson, se uppgifter nedan. Sista anmälningsdag för kampanjen är 21 augusti. Hoppas vi ses!

Varmt välkommen till Putsa!

Kontaktuppgifter Putsa Lidköping:

Thobias Larsson, ägare och VD, telefon 0733-22 00 53

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.facbook.com/Putsa.Lidkoping 

 

Anmälningstiden för denna kampanj har gått ut. Men ha förtröstan, vi återkommer med fler. Nu erbjuder Putsa Torslanda prova-på-dagar, där du har chansen att helt kostnadsfritt få prova på en professionell fönsterputs. Denna gång är det alla med postnummer 423 39 i Torslanda som har chansen. Under perioden 4–24 september kan alla som bor där få sina fönster putsade utvändigt – helt gratis! Man förbinder sig inte till någonting utan får helt enkelt prova på en professionell fönsterputs utan kostnad. Efteråt skickar vi ut en offert, så att de som är intresserade av vidare hjälp med fönsterputs får veta vad det skulle kosta för sin bostad.

Vi kommer att knacka på i området under de närmaste veckorna för att ta upp anmälningar till prova-på-dagarna. Vill du anmäla dig redan nu kan du naturligtvis göra det via vår hemsida www.putsa.se. Klicka på länken och anmäl dig redan nu. Du kan också anmäla dig till Fredrik Ivarsson, som ansvarar för Putsa Torslanda, via telefon 010-155 64 03. 

Varmt välkommen till Putsa!


Kontaktuppgifter Putsa Torslanda:
Fredrik Ivarsson, telefon 010-155 64 03
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.facebook.com/PutsaTorslanda