Putsa söker fönsterputsare i Alingsås! - Putsa

Vill du jobba med mycket frihet och stort eget ansvar? Vill du arbeta på en arbetsplats där alla medarbetare är med och styr och utvecklar företaget? Tycker du om att arbeta fysiskt och att vara utomhus i alla väder? Då kanske du är den vi söker.

Putsa är ett väletablerat företag i regionen och närmare 5 000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss. Vi verkar i en tillväxtbransch och har som vision att 2021 ha 20 000 abonnemangskunder i Västra Götaland. Idag är vi cirka 25 medarbetare som arbetar i en tajt grupp där vi är måna om varandra och har roligt tillsammans. Företaget drivs och utvecklas av hela personalen, så alla har möjlighet att vara med att påverka och förväntas också vara delaktiga.

Nu söker vi alltså en fönsterputsare som vill förstärka vårt team i Alingsås. Vi utgår från våra fräscha lokaler på Sävelund och du kommer att ha ca 15 fönsterputsarkollegor i Alingsås. Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av privata bostäder, lokaler och butiker i närområdet kring Alingsås, Herrljunga, Sollebrunn och Lerum. I arbetet ingår också enstaka säljaktiviteter och en hel del kundkontakter. Detta är ett fysiskt arbete, där du är utomhus hela dagarna året runt och det innebär mycket frihet under ansvar. Arbetet sker tätt ihop med kollegorna, oftast i team om två personer. Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett väldigt stort plus.

Känner du att detta är något för dig?

För att ansöka: skicka in ditt CV med personligt brev via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Har du frågor kring tjänsten kan du ringa Anki på 0322-63 42 60. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast. Senast den 31 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Putsa AB