Prova-på-dagar i Mölnlycke! - Putsa

Sista anmälningsdag för denna kampanj var den 19 november. Men ha förtröstan, vi återkommer snart med nya erbjudanden i Mölnlycke!

Nu är det dags för en ny omgång prova-på-dagar hos Putsa Mölnlycke, där man helt kostnadsfritt får prova på en professionell fönsterputs!

20:e november – 3:e december har vi nämligen prova-på-dagar för alla som bor i postnummer 435 38 i Mölnlycke. Då har ni chansen att få era fönster putsade utvändigt – helt gratis! Ni förbinder er inte till någonting utan får helt enkelt prova på en professionell fönsterputs utan kostnad. Efteråt skickar vi ut en offert så att de som är intresserade av vidare hjälp med fönsterputs får veta vad det skulle kostar för sin bostad.

Vi kommer att knacka på i området under de närmaste veckorna för att ta upp anmälningar till prova-på-dagarna. Vill du anmäla dig redan nu kan du naturligtvis göra det via länken nedan. Du kan också anmäla dig direkt till Tobias Jansson se uppgifter nedan. Sista anmälningsdag för kampanjen är 19:e november. Hoppas vi ses!

Varmt välkommen till Putsa!

Kontaktuppgifter Putsa Mölnlycke:
Tobias Jansson, telefon 010-155 64 02
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.facbook.com/putsa.molnlycke