Svenska mästare - Putsa

Putsa svenska mästare i fönsterputs

Putsa smguld

Putsa har två av landets främsta fönsterputsare. Detta stod klart efter de senaste SM-tävlingar i fönsterputs. Företagets ägare Mikael Olsson tog hem guldet och Magnus Eriksson knep bronset.
– Fantastiskt roligt för oss som företag. Det visar att vi har duktiga medarbetare och att vi kan matcha de bästa i landet när det gäller kvalitet och effektivitet, kommenterar svenske mästaren.

Ett 40-tal deltagare ställde upp i senaste SM. Och konkurrensen var hård.
– Det här är en tävling för fackmän och det var många duktiga sådana på plats. I startfältet fanns bland andra de två föregående mästerskapens guld- respektive silvermedaljörer med. Deltagarna kom från hela Sverige och även om tävlingarna avgjordes i Göteborg så var det fönsterputsare från både Malmö och Stockholm på plats.
För att bli landets bästa fönsterputsare krävs snabbhet och kunnande i kombination. Den som putsar rutorna snabbast vinner, men ett dåligt utfört arbete ger tidstillägg, förklarar Mikael Olsson.
Guld och brons till Putsa. Vad betyder det för er?
– Vi kan vara stolta och glada över att vi har duktiga fönsterputsare och att vi kan matcha de bästa i landet när det gäller effektivitet och kvalitet. Det lönar sig att göra ett bra jobb! Det är precis efter den filosofin vi på Putsa arbetar, att jobba snabbt och effektivt men att alltid ha ett bra resultat för ögonen, säger Mikael, och fortsätter:
– Vi lägger mycket tid och kraft på att utbilda vår personal och alla medarbetare är delaktiga i denna process. Därför känns det extra roligt att få ett kvitto på att vi är duktiga på det vi gör.
Mästerskapet arrangerades av Städföretagens Riksorganisation.