Faq - Putsa

FAQ

 • Hur fungerar ett abonnemang?
  Ett abonnemang kan se ut på olika sätt. En variant är att man låter oss ta hand om det utvändiga (som oftast är besvärligast och blir fortast smutsigt). Vi lägger då upp arbetet så att vi automatiskt får ut en order på detta när det är dags för putsning (4-12 ggr/år – butiker kanske t.o.m. varje vecka). Vi kan även ta hand om det invändiga jobbet och ett bra intervall brukar vara varannan gång jämfört med det utvändiga.

 • Går det att få puts före advent/jul/påsk/pingst
  Dessa högtider innebär oftast att vi är fullbokade. Vi brukar kunna tillgodose våra abonnemangskunders önskemål, och genom att upprätta en kölista så brukar vi även klara av tillfälliga beställningar efterhand som det uppstår luckor.

 • När kommer ni nästa gång?
  Vi brukar vara i varje område ungefär vid samma tidpunkt varje månad, (+/- 7 arbetsdagar).

 • Kan jag få invändig istället för utvändig puts nästa gång?
  Det brukar för det mesta fungera. Skicka ett mail eller ring oss så kommer vi överens om en tid.

 • Jag har fått en betalningspåminnelse, men jag tror att jag har betalt.
  Kontrollera att det är samma fakturanummer på den faktura som är betald som på den du nu blir påmind om. I och med att vi är hos en del av våra kunder varje månad så har det hänt att en faktura missats, då kunden tror sig redan ha betalt den. Självklart kan det ha blivit något annat fel också. Ta kontakt med oss så löser vi det i så fall.

 • Hur gör ni när det regnar?
  I vårt klimat är det en förutsättning att kunna jobba när det regnar. (Annars hade det inte blivit många arbetsdagar på ett år, tyvärr.) Regnet i sig ställer inte till några större bekymmer såvida det inte blåser kraftigt och/eller är riktigt riklig nederbörd. Enbart regn brukar inte heller betyda något, såvida inte fönstren är dammiga eller smutsiga.

 • Kan ni putsa även när det är minusgrader?
  Vi jobbar även när det är minusgrader. Ner till 7–8 minusgrader brukar det fungera relativt problemfritt, och i undantagsfall kan vi även jobba när det är ner mot 20 minusgrader. Vi använder då sprit i vattnet,så det inte ska frysa.

 • Det ser ut som om ni missat några av mina fönster
  Om de missade fönstren tillhör garage, altan eller källare kan det bero på att ni inte har det tillvalet inlagt i ert abonnemang. Det kan ju självklart också vara så att fönsterputsarna råkat missa något av de ordinarie fönstren. Ta kontakt i båda fallen med oss så löser vi det genom att komplettera abonnemanget eller åka och fixa de avglömda fönstren.

 • Fönstren ser inte riktigt rena ut efter sista besöket
  Många gånger när vi får denna typ av samtal så beror det på att det vid utvändig putsning är smutsigt på insidan eller emellan fönstren. Naturligtvis kan det vara så att fönsterputsarna gjort någon miss. Ta då kontakt med oss så löser vi det.