Vårt erbjudande - Putsa

Vårt erbjudande

 MG 1980 hogFönsterputs

Vi på Putsa är specialister på fönsterputs. Vi har mångårig erfarenhet inom området och har idag drygt 4 000 kunder i regionen som i någon form tar hjälp av oss för att kunna njuta av rena fönster. 

Liksom alla andra delar av en fastighet behöver också fönster underhållas. Regelbundet underhåll ökar fönstrens livslängd och förhöjer värdet på fastigheten. Fönster är utsatta för väder och vind samt diverse föroreningar som kan missfärga och skada dem. Silikon och kitt i kombination med sol är något som också kan ge missfärgningar, så även nya fönster behöver regelbundet underhåll.

Rena fönster skapar också en ökad trivsel och känsla av välbefinnande. För visst mår man lite bättre när man har det rent och fräscht omkring sig? När du har ett abonnemang hos Putsa så slipper du att bekymra dig om dina fönster. Du beställer tjänsten och sedan tar vi hand om resten – enklare kan det inte bli. Och du får mer tid över till annat.

Och tänk så trevligt det är att få in ljuset ordentligt och kunna se bra ut. Rena fönster skapar trivsel.

 MG 2180 klippt

Putsa kan bland annat erbjuda:

  • Allsidig fönsterputs, dvs. invändigt, utvändigt och mellan rutorna

  • Utvändig fönsterputs

  • Borttagning av färg på fönsterrutorna

  • Skyltfönsterputsning

  • Abonnemangsputsning – vi putsar era fönster varje, varannan eller var tredje månad enligt era egna önskemål. Abonnemanget är inte bindande på något sätt utan bygger på att du som kund är nöjd.

  • Special – karmtvätt, borttagning av aluminiumutfällningar, renovering av fönster som skadats av målarsoda etc.

Tveka inte att slå en signal om du vill ha hjälp med dina fönster. Oavsett om du behöver hjälp vid ett enstaka tillfälle eller om du vill ha en bekväm och bekymmersfri återkommande lösning – Putsa hjälper dig att se bra ut!