Abonnemang - Putsa

Abonnemang

Utvändig fönsterputs

Utvändig fönsterputs

Liksom alla andra delar av en fastighet behöver också fönster underhållas. Regelbundet underhåll ökar fönstrens livslängd. Fönster är utsatta för väder och vind samt diverse föroreningar som kan missfärga och skada dem. Silikon och kitt i kombination med sol är något som också kan ge missfärgningar, så även nya fönster behöver regelbundet underhåll.

Putsa kan bland annat erbjuda abonnemangsputsning – vilket innebär att vi åtar oss att putsa era fönster med viss kontinuitet. Abonnemanget är inte bindande på något sätt utan bygger på att du som kund är nöjd. 

Hos Putsa är ett fönsterputsabonnemang flexibelt och enkelt. Det gäller tills vidare och vi kommer då och putsar era fönster varje, varannan eller var tredje månad, allt i enlighet med era behov och önskemål. Det går att börja i vilken månad man vill och ha vilken frekvens man vill också. Men det mest förmånliga priset får man om man har abonnemang minst var 3:e månad.

Som ni vet behöver ni inte vara hemma – vi har alla attiraljer med oss. Normalt handlar det om utvändig rengöring av fönster på själva bostadsytan och omfattar alltså inte eventuella källar- och vindsfönster, inglasade altaner, verandor eller uterum och inte heller avtorkning av fönsterbleck. Givetvis kan vi ombesörja även detta, men då mot en extra kostnad.

Invändig fönsterputsning

Invändig fönsterputs

Vi kan också erbjuda abonnemang gällande invändig fönsterputsning. Eftersom vi är beroende av att komma in i byggnaden så är dessa abonnemang upplagda på lite annorlunda sätt. Också här bestämmer vi gemensamt med kunden vilka månader aktiviteterna ska genomföras. Exempelvis så kan en 4-sidig puts vara planerad i mars och en 2-sidig vara i september. När tidpunkten börjar närma sig ringer vi upp kunden och bokar ett datum när vi kan komma.

Tilläggstjänster

Vi kan anturligtvis också vara behjälpliga med fönsterputs på detaljer som normalt inte ingår i våra abonnemang. Det kan vara källar- eller vindsfönster, inglasade altaner, uterum och glasräcken, eller avtorkning av fönsterbleck, rengöring av spröjs med mera. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring någon av våra tjänster eller vill utöka ditt abonnemang hos oss!

Så här går det till

  • Förfrågan från kund

  • Kostnadsuppskattning från oss

  • Godkännande från kund

  • Uppdraget utförs

  • Faktura

  • Därefter löper abonnemanget på som avtalats till dess du som kund vill ha någon förändring/tillägg

 

Teckna ditt abonnemang här

Här kan du teckna dig för ett löpande fönsterputsabonnemang till din bostad. Bästa möjliga pris får du om du väljer ett abonnemang som omfattar fönsterputs var tredje månad.

Vill du ha RUT-avdrag så måste du uppge ditt personnummer.

Ja tack, jag vill teckna abonnemang för min bostad.